קורס בישול – הדלת שלך לקריירה מוצלחת

ישראלים רבים בכל הגילאים מעוניינים לרכוש טכניקות בישול חדשות וקלאסיות על מנת להתמקצע ולהפוך את תחביב הבישול למקצוע ולקריירה מעניינת, מאתגרת ומוצלחת. לאור ריבוי תוכניות הבישול בטלוויזיה רבים הבינו כי ניתן לרכוש את רזי הבישול באמצעות קורס מקצועי וליהנות משלל אפשרויות תעסוקה ומשכר נאה.
שפים בולטים הפכו לסלבס מוכרים בכל מקום, ואם גם אתה מעוניין להוביל את עולם הקולינריה בארץ ובעולם עליך לבחור היטב בית ספר מתקדם למקצועות הבישול כדי להשתלב בתעשיית המסעדנות והמזון בארץ.

מה לומדים בקורס מקצועי לבישול?

הצעד הראשון בדרך לקריירה משגשגת ורוויה בטעמים וריחות משכרים מתחילה בלימודי קולינריה ובישול. קורס בישול נועד להקנות לך ידע תיאורטי ומעשי בטכניקות בישול קלאסיות ומודרניות. במהלך הקורס לומדים בין השאר את הנושאים הבאים:

  • יסודות הבישול.
  • טכניקות בסיסיות בבישול.
  • הכרות מעמיקה עם מגוון רחב של חומרי גלם ומוצרי מזון.
  • טכניקות בישול קלאסיות ממטבחים מובילים בעולם.
  • טכניקות בישול חדשניות מהמטבח המודרני והבינלאומי.
  • פיתוח ראייה קולינרית רחבה ומקיפה.
  • תהליכים כימיים ופיזיקליים בבישול.

חשוב לדעת כי בקורס מקצועי לבישול מתמקדים בפן התיאורטי ובפן המעשי. התלמידים מתנסים בטכניקות בישול בעמדות עצמאיות מאובזרות בציוד מתקדם וחדיש. בנוסף, משתתפים בסטאז' במסעדות מובילות, התכנים בקורס מועברים על ידי שפים מקצועיים ומוכרים, ומשתתפים גם בסדנאות בישול של שפים מקצועיים מחו"ל.
לקראת סיום הקורס התלמיד נדרש להשלים עבודת גמר ולהשתתף בסטאז' כדי לקבל את התעודה הנכספת.

למי מתאים הקורס?

קורס בישול מתאים לטבחים המעוניינים להתמקצע ולרכוש ידע מקיף בעולם הקולינריה. לצעירים אחרי צבא המעוניינים להשתלב בתעשיית הקולינריה והמסעדנות בארץ ובעולם, לאקדמאים ושכירים המעוניינים בהסבה מקצוע. אין צורך בניסיון קודם ובידע מקדים כדי ללמוד בקורס.
הקורס מקנה גם ידע חשוב לכל מי שמעוניין להקים או לנהל מסעדה, בית קפה, מעדניה, חברת קייטרינג או כל עסק מזון אחר.

איפה כדאי ללמוד?

בישול אפשר ללמוד בבתי ספר מקצועיים שונים ובמכללות שונות ברחבי הארץ, עם זאת מומלץ לבחור בקורס מקצועי בבית ספר גבוה לקולינריה המציע קורסים למתחילים ולמתקדמים. מומלץ להירשם לקורס מקצועי הכולל לפחות 50 מפגשים, בית ספק מקצועי לבישול מציע לימודים במתכונת בוקר או ערב עם שני מפגשים בשבוע. קורס ערב מאפשר למשתתפים להמשיך לעבוד בעבודה הרגילה.

איזה תעודה מקבלים בסיום הקורס? מהן אפשרויות התעסוקה?

לימודי בישול נחשבים למאתגרים ולמהנים במיוחד, עם זאת חשוב לבחור בקפידה את מוסד הלימודים על מנת לקבל תעודת גמר מקצועית המוערכת בארץ ובעולם. תעודה מוערכת מבית ספר לקולינריה מאפשרת להשתלב בקלות במסעדות מובילות, בחברות קייטרינג ועוד.
יש מגוון אפשרויות תעסוקה לאחר סיום הקורס, אפשר לצאת לדרך עצמאית ולפתוח מסעדה חדשה, ניתן לעבוד במסעדות נחשבות בארץ ובעולם, להשתלב בחברות קייטרינג, לעבוד במטבחים של בתי מלון ועוד. בואו להגשים חלום ולרכוש את הידע הנדרש לקריירה משגשגת בעולם הקולינריה בארץ ובעולם.
alan22