להפקת אירוע מושלם: 054-2044257

 

דוכני אוכל להפי האוור

 

IMG-20180301-WA0023
20190307_201824 (1)

כבר מזמן ידוע עד כמה חשובה רווחת העובדים וכמה נדרשת השקעה בהם, ומכל סוג, כדי שירגישו חלק מאותו ארגון, מאותו מקום עבודה, ויהיו מוכנים לתרום מעצמם ומזמנם. בשנים האחרונות בוחרים מקומות עבודה רבים לארגן עבור העובדים שלהם אחת לשבוע או אחת לחודש או אחת לתקופה מסוימת כמה שעות של כיף, הכוללות פעילויות וגם אוכל טוב וטעים. דוכני אוכל להפי האוור הן דרך נפלאה לפנק את העובדים ואפשר להציב אותם בתוך מקום העבודה עצמו, במשרדים שלו או מחוצה לו, ברחבה המובילה אליו.

איזה דוכני אוכל מומלץ להזמין להפי האוור במשרד?

אם אתם מארגנים במקום העבודה שלכם הפי האוור דוכן אוכל עם מנות נהדרות הוא הפתרון המתאים. ישנם כיום מגוון רחב של דוכני אוכל להפי האוור שמציעים בדיוק את מה שצריך לכמה שעות כיפיות אלו, כמו מנות קלילות וטובות, מתוקים מצוינים, שתייה מרעננת והפתעות נוספות שעושות נעים ושמח בבטן. ברשימת הדוכנים הללו אפשר למצוא דוכני מתוקים וממתקים, כמו – צ'ורוס, שייק פירות, פנקייק, בר מוזלי, סחלב וסיידר חם, וופל בלגי, גלידה אמריקאית, פרעצל חם, דונאטס, פיצוחים, שערות סבתא, פופקורן ועוד.

בנוסף, תוכלו למצוא גם דוכני אוכל להפי האוור שמציעים מנות של אוכל, כמו פיצות, בורקס טורקי, תפוח אדמה מוקרם, שקשוקה, בר של סלטים בהרכה עצמית, מנות איטלקיות שונות, מרקים חמים וטובים, פלאפל, חומוס, סביר, פריקסה, סושי, שווארמה, המבורגר, פיש אנד צ'יפס ועוד ועוד. כל אחת מהאפשרויות האלו יכולה להתאים לאירוע עצמו ולהציע לעובדים מבחר נהדר של טעמים. צמחוניים ימצאו כאן לא מעט פתרונות, גם טבעונים יאתרו כאן מנות טובות וחובבי המתוקים ייהנו מחגיגה של ממש.

הרעיון המרכזי בדוכני אוכל אלה הוא האפשרות לקבל מנות קלילות וקטנות בדרך כלל, אך גם כאלו שמשביעות. אפשר ליצור שילובים שונים ולא לשכוח גם להציע שתייה לעובדים. שתייה חמה או קרה, שייקים מרעננים, כאמור, ועוד מבחר נהדר של אפשרויות שמתאימות לעובדים כך סתם באמצע היום. זהו תחליף מצוין לארוחת הצהריים או לארוחת הבוקר, מעין בראנץ' או הפסקת אוכל של מנות מפתיעות וטובות.

מה חשוב לדעת כאשר בוחרים דוכן אוכל ל – Happy Hour?

מכיוון שיש סוגים שונים של דוכנים, כאשר מתכננים הפי האוור דוכן אוכל צריך לספק את המענה המתאים ולענות על כל הצרכים. ולכן, חשוב תחילה להגדיר את אותם צרכים רלוונטיים, תוך התייחסות לקהל העובדים וגם אל המקום עצמו. למשל: באיזה גילאים העובדים? האם יש שומרי כשרות? צמחוניים? טבעוניים? עובדים עם אלרגיות כלשהן למאכלים מסוימים? חשוב גם לבחון את המקום עצמו ואת השעות ביום. מתי אתם רוצים לערוך את ההאפי אוור – בבוקר? בצהריים או בשעות אחר הצהריים? וגם היכן – במשרדים עצמם, בכניסה אל מקום העבודה, ברחבה בחוץ? או אולי באיזשהו פארק שנמצא בסביבה הקרובה? גם עניין התקציב הוא נקודה שיש להתייחס אליה, שכן דוכני האוכל הללו מוצעים לכם בטווח רחב של מחירים. מחיר השירות נקבע בהתאם לגודל הדוכן, המזון שבו וגם המגוון שהוא מציע ומידת מורכבות ההכנה הנדרשת במקום, שבו נערך האירוע.

מארגנים במקום העבודה שלכם האפי האוור לעובדים ותוהים מה אפשר לשלב שיהיה לשביעות רצונם של כל העובדים? רוצים להציע להם משהו קליל, מדליק וקצת שונה? אם כן, אצלנו, ב – SWEETBAR, תוכלו למצוא מגוון של דוכני אוכל שישתלבו נהדר ביום כייף שכזה ויביאו אתם טעמים נהדרים. תוכלו לשכור דוכן אחד או כמה דוכנים ולהציע לעובדים ארוחה של ממש.

להצעת מחיר

Call Now Buttonהתקשר כעת
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן